Safata de tòfones

Categories de les tòfones
Només les millors. 100% aprofitables.
Paraula de xef. Paraula de Bubbub.

A Bubbub hem escoltat els consells dels xefs catalans de renom internacional per establir el criteri per classificar les tòfones. Hem evitat caure en la temptació de valorar només aquells atributs que són més subjectius, com ara l’aspecte o la forma, i hem tingut en compte el calibre (el pes en grams). D’aquesta manera, podem garantir que totes les tòfones que comercialitzem són de la màxima qualitat, és a dir, han adquirit el grau més intens del seu perfum, fermesa i frescor. I, a més, se’n pot aprofitar el 100%.
Tòfones de categoria extra
Categoria extra

Aquestes tòfones es caracteritzen per tenir una forma bonica i harmònica i són les més apropiades per portar senceres a la taula, laminar-les amb tota la seva aroma i gaudir d’una experiència cinc estrelles.

Tòfones de primera categoria
Categoria 1

És la categoria de tòfona silvestre més abundant als nostres boscos. Aquestes tòfones poden tenir una forma i un color irregulars i una mida al voltant dels 20 grams, però mantenen tota la seva potent aroma i el seu sabor. Aquests petits defectes no afecten la seva conservació ni la quantitat útil, ja que se n’aprofita el 100%.

Tòfones de segona categoria
Categoria 2

Són tòfones d’una mida de pes inferior als 20 g o trossos de tòfones més grosses que s’han tallat per una raó o altra. Aquestes tòfones mantenen la qualitat i l’aroma pròpies d’aquesta categoria, però a causa de la seva mida no s’acostumen a degustar a la taula i es preparen a la cuina.

Les tòfones d’aquesta categoria només estan disponibles per als professionals de la restauració i per a botigues gourmet o sota comanda especial.