Enviament i lliurament

A Bubbub volem que tinguis la millor experiència de compra a la nostra botiga online de tòfones negres fresques. Treballem per a que puguis comprar per internet tòfones negres fresques del país i de la màxima qualitat de manera fàcil, rápida i segura.

Servei en 24 hores

Un cop raspallades, les envasem i emquetem amb molta cura i les enviem per missatgeria a través del servei d’enviament en fred en 24 hores. D’aquesta manera en garantim la màxima qualitat i frescor, des de que les collim fins que te les entreguem a la porta de casa teva.

Lliurament

Els productes no seran enviats fins que se no s’hagi validat la comanda i s’hagi rebut el pagament corresponent. Bubbub Shop no fa enviaments contra reemborsament. Només acceptem comandes i entreguem els productes a direccions de la Península.
Tots els enviaments són fets per agències de transport i correus.
Si no hi ets en el moment de l’entrega, hauràs de posar-te en contacte amb ells per concretar la recollida del paquet.

Terminis de lliurament

Els terminis de lliurament estan calculats en dies feiners, que corresponen a l’execució de la comanda i als temps de lliurament mitjans establerts per l’agència de transport, o fins a un màxim de 48 hores, excepte en cas de força major, com vaga, inundacions, incendi, accident, etc.
És responsabilitat teva posar tots els mitjans necessaris per a la recollida del paquet. No es podrà imputar cap problema de lliurament a Bubbub Shop si no reculls el teu paquet abans de la data límit de consum o abans de 10 dies.

Adreça de lliurament

Els lliuraments es faran a l’adreça que has indicat en el moment de fer la comanda. Qualsevol error en l’adreça serà exclusivament responsabilitat teva.

Planifica bé la recollida del paquet

És important que planifiquis el lliurament de la teva comanda. L'horari de lliurament per un enviament estàndar d'un servei en 24 h es fa al llarg del dia hàbil següent a la seva recollida.
Els preus i els horaris per a serveis de lliurament preferents estaran indicats, en cas d'estar disponibles, al seleccionar-los en el moment de fer la comanda.

Condicions generals de venda

Responsabilitat

Bubbub assumeix l’enviament dels productes que compres a Bubbub Shop. Un cop entregats, els riscos de pèrdua o danys són teus o de la persona que hagis indicat per a la recollida.
Totes les entregues acceptades sense reserves per part teva o la persona que hagis indicat es considera que compleixen les condicions i no estaran subjectes a cap reemborsament o cancel·lació.

Defectes i reemborsament

Si en el moment de l’entrega detectes qualsevol anomalia en l’aparença externa de l’embalatge (capsa o paquet danyat o obert…), cal que ho facis constar, obligatòriament, en el rebut de lliurament perquè puguis fer qualsevol reclamació posterior.
No es podran anul·lar ni es reemborsaran els productes manipulats ni els envasats al buit que s’hagin obert.

Absència del dret de desistiment

En aplicació de la Llei 3/2014 de la normativa del consumidor (aplicable des del 13 de juny de 2014), els contractes per a la venda de productes peribles (béns que es poden deteriorar o caducar amb rapidesa, com el menjar i les begudes) no estan subjectes a l’obligació del venedor de complir les sol·licituds de desistiment dels compradors.