Cuina restaurant Alinea

Tarifa per a professionals
Venda a l’engròs a restaurants i botigues gourmet.

De professional a professional
La confiança de formar part del mateix equip

Per als professionals de la restauració, botigues gourmet i empreses de càtering, a Bubbub distribuïm tòfones negres fresques a l’engròs de diferents calibres i formes segons les teves necessitats.
Sabedors que la tòfona negra fresca admet un ventall molt ampli pel que fa a la degustació i la presentació, hem escoltat les recomanacions dels xefs catalans més reconeguts a escala internacional per establir un criteri objectiu a l’hora de classificar les tòfones en tres categories en funció de la forma i la mida i perquè siguin totalment aprofitables: extra, categoria 1 i categoria 2.

Pa farcit d'ou amb tòfona

Garantia de qualitat
Sinònim d’èxit

A Bubbub som conscients que en el món de la restauració la qualitat del producte, juntament amb el servei i l’atenció al client, són factors clau per poder oferir una experiència inoblidable i garantir-ne l’èxit. És per aquest motiu que Bubbub s’adapta a les teves necessitats i t’ofereix sempre tòfones negres fresques de la màxima qualitat i en el seu punt òptim de maduració. A més, la nostra experiència al llarg dels anys ens ha permès idear un sistema de treball durant tots els processos de raspallat, rentat i classificació que fa possible poder-ne garantir la frescor des de la seva recol·lecció al bosc fins a l’arribada a la cuina del restaurant.

Te les portem al restaurant
Fomentem el producte de proximitat

Volem que t’arribin acabades de collir i per això les portem directament als restaurants i les empreses de Barcelona, Vic i Granollers. És una manera de fomentar el producte de proximitat i de mantenir el contacte, atendre les teves peticions o escoltar els teus suggeriments. A altres ciutats, el servei d’enviament es farà a través de missatgeria en fred 24 hores.

Posa’t en contacte amb nosaltres.
Estarem encantats d’atendre’t.

Per fer comandes, demanar-nos informació o tenir una trobada a casa teva i compartir experiències pots posar-te en contacte amb nosaltres.

COM PODEM AJUDAR-TE?
ESTAREM ENCANTATS DE COMPARTIR ELS TEUS PROJECTES, ATENDRE LES TEVES PETICIONS O ESCOLTAR ELS TEUS SUGGERIMENTS.

CONTACTE
Truca’ns

+34 676 63 00 23
+34 93 317 43 93

Nom del restaurant o empresa

Nom

Cognoms

Correu electrònic

Telèfon de contacte

Assumpte

Missatge

Estic interessat en

¿Fas servir habitualment la tòfona negra fresca?