Cal Valentí

Hola, som Bubbub

Bubbub és una botiga online de tòfones negres fresques i una experiència única per als cinc sentits. No hi ha un plaer més gran en aquesta vida que deixar-se envair per la riquesa de l’aroma i el sabor incomparables que desprèn una tòfona negra fresca acabada de laminar.

Conxita i Manel

La vivència d’aquest moment és el que ens va motivar —un fred matí de desembre mentre oloràvem una tòfona negra acabada de collir— a compartir-lo amb tots vosaltres. El resultat és el que nosaltres anomenem Bubbub, un projecte que neix de la voluntat d’uns apassionats de la tòfona negra, dels bolets i dels productes conreats al nostre país.

Originaris de Cal Valentí —una masia situada a l’Alt Urgell—, som una família que ens hem dedicat a la pagesia durant més de quatre generacions i que en els darrers 20 anys ens hem especialitzat en la venda de tot tipus de bolets i tòfones fresques silvestres a restaurants i mercats de Catalunya.

La nostra missió

A Bubbub treballem per oferir tòfona negra fresca de la millor qualitat de manera àgil, fàcil i segura. Volem compartir la nostra passió per la tòfona negra fresca i ser mereixedors de la confiança de tots aquells que volen gaudir de productes de proximitat catalans de la més alta qualitat.

Tòfones negres fresques
lluna

Ens diem Bubbub

Ja se sap: el gos és un dels millors amics de l’home i, també, del tofonaire. Sense ells, seria gairebé impossible gaudir del plaer d’assaborir les tòfones fresques. L’estret vincle entre el tofonaire i el gos es fa difícil de descriure. Cal viure’l per entendre’l. Nosaltres hem volgut fer un petit homenatge als gossos que, com la Ketie, la Lluna o la Taca, ens han ajudat a tirar endavant aquesta passió amb el seu esforç, entusiasme i dedicació.
Bubbub és el lladruc d’alegria del gos quan troba una tòfona. I nosaltres som Bubbub.